Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Jaarverslag Algemene Ledenvergadering – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 03

Jaarverslag Algemene Ledenvergadering

Geachte leden/belangstellenden,

Via onderstaande link is het jaarverslag tbv de Algemene Ledenvergadering van donderdag 15 Maart as te downloaden. (In PDF formaat).

Wij verzoeken u indien mogelijk dit verslag voorafgaand aan de vergadering door te nemen. Mocht u naar aanleiding van het verslag vragen hebben, u kunt ze op voorhand kenbaar maken via het secretariaat van onze vereniging: annetvanweeghel@planet.nl, zo weet u zeker dat uw vraag aan bod komt.

Wij wensen u veel leesplezier.

Met vriendelijke groeten,

Het Algemeen bestuur.

Download hier het verslag.