Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Huis-aan-Huis actie stroopwafels – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 13

Huis-aan-Huis actie stroopwafels

Om extra geld voor de vereniging te genereren om middelen tbv de trainingen aan te kunnen schaffen, heeft het algemeen bestuur het idee opgevat een Huis-aan-huis stroopwafel actie te organiseren.

Bij deze actie is het de bedoeling om met een groot aantal mensen uit de vereniging (liefst iedereen!!) Hattem in te trekken om Stroopwafels bij de mensen aan de deur te verkopen. De opzet zal zijn om Hattem in te delen in een paar wijken waarbinnen door een groep mensen verkocht zal worden.
Een aantal mensen zullen met volgeladen auto’s meerijden de wijken in om de verkopers van stroopwafels te voorzien.

In eerste instantie was het de bedoeling deze actie in een van de weekeinden in Maart te organiseren, helaas was dit niet mogelijk omdat de gemeente voor de maand Maart alle vergunningen al had uitgegeven.
Ook kunnen we als vereniging na Maart niet onder gunstige voorwaarden de stroopwafels inkopen.

Hoewel we als bestuur weten dat het kort dag is, willen wij als bestuur toch proberen deze actie te organiseren en wel op: Zaterdagochtend 24 Februari. Op deze dag wordt dan iedereen die meehelpt rond 9:30 uur in de kantine verwacht, voor een drankje en (hoe kan het anders) een lekkere stroopwafel, om daarna met een volle lading stroopwafels en vol frisse moed de verkoop te beginnen.

Omdat dit erg kort dag is willen wij iedereen oproepen zich aan te melden bij het verenigingssecretariaat, Annet van Weeghel: annetvanweeghel@planet.nl. Ook indien je niet mee kan helpen zouden wij dit graag van je vernemen.

Wij willen hierbij alvast iedereen bedanken voor de medewerking!