Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2007 – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 12

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2007

Geachte leden,
Door middel van deze brief willen wij u uitnodigen voor de jaarlijkse:

Algemene Ledenvergadering
welke gehouden gaat worden op:
Donderdagavond 15 Maart 2007 om 20:00 uur
in:
Kantine ‘de Boei’ achter Zwembad ‘de Watermulder’

Uw aanwezigheid hierbij wordt zeer op prijs gesteld.

De stukken voor de vergadering zijn vanaf 1 Maart gedrukt af te halen bij het secretariaat: Mevr. Annet van Weeghel; Eijerdijk 6; Hattem. Tevens is er dit jaar de mogelijkheid om de stukken via Internet te raadplegen.  (De commissies werken op dit moment hard aan het afronden van hun verslagen. Meer informatie volgt zodra deze verslagen gereed zijn.)

Als bijlage bij deze brief is de voorlopige agenda voor deze avond toegevoegd. Indien u zelf agendapunten in wilt dienen wordt u verzocht dit op voorhand kenbaar te maken bij het secretariaat, meer informatie hierover vindt u in de bijgevoegde brief. (U zult deze zelfde brief op uw huisadres ontvangen in de loop van deze maand.)

Namens het bestuur,

Richard Ripke
Jacqueline Brummelaar
Sander Weeda
Edgar Leurink
Annet van Weeghel

Klik hier voor de Uitnodiging

· Voorafgaand aan de vergadering is er de mogelijkheid zich vanaf 19:45 uur in te lezen in de stukken.

· Bij verhindering voor de Algemene Ledenvergadering wordt afmelding bij het secretariaat op prijs gesteld.