Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolojeugd in de prijzen bij sportverkiezing Oldebroek – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 22

Waterpolojeugd in de prijzen bij sportverkiezing Oldebroek

Tijdens de jaarlijkse sportverkiezing in de gemeente Oldebroek is de waterpolojeugd van onze S.G. Hattem-Wezep in de prijzen gevallen.

Tijdens de jaarlijkse sportverkiezing in de gemeente Oldebroek is de waterpolojeugd van onze S.G. Hattem-Wezep in de prijzen gevallen. Op vrijdag 12 januari werd het team hierop uitgenodigd tijdens het gala in de kantine van voetbalvereniging WHC.

De bijzondere groei die de jongens de afgelopen seizoenen als team doorgemaakt hebben, de trouw aan het team en het grote enthousiasme van de jongens waren de redenen om op deze avond de aanmoedigingsprijs in de categorie Jonge talenten in ontvangst te mogen nemen. Tevens werd deze avond de coach, die deze jongens gedurende al deze seizoenen met veel enthousiasme traint en coacht in het zonnetje gezet.

Een prijs waarop de jongens en hun trainer coach Wim Mensink apetrots mogen zijn, wat op de foto dan ook goed te zien is.