Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Hoofdtrain(st)er Zwemselectie – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 20

Hoofdtrain(st)er Zwemselectie

Per directe ingang zoeken wij een

ENTHOUSIASTE HOOFDTRAIN(ST)ER

voor onze wedstrijdselectie. Het liefst heb je een diploma zwemtrainer A of een ruime zwemervaring. Je vindt prestaties bij het zwemmen belangrijk, maar je geeft graag ook veel aandacht aan het versterken van de selectie in de breedte. Je vindt het leuk om de techniek van onze zwemmers te verbeteren.

Onze zwemselectie is de laatste jaren uitgedund, waardoor we in de competitie zijn gezakt naar de derde afdeling van het district. Je vindt het leuk om te bouwen aan de basis en te proberen om daarna weer omhoog te kijken. We trainen op maandag, dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Op zaterdagmiddag zwemmen we onze wedstrijden, dit zijn er meestal twee per maand.

Wij bieden een reis- en onkostenvergoeding in overleg. Ook bieden we een vergoeding voor het halen van je diploma zwemtrainer A en/of B.

Als je meer informatie wilt over onze zwemmers, kijk dan eens verder op onze website. Voor meer informatie over deze vacature kan je mailen naar trainergezocht@hattoheim.nl.