Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Wijzigingen website – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 18

Wijzigingen website

Gedurende de afgelopen periode is er hard gewerkt aan een aantal wijzigingen met betrekking tot de website. Lees hier meer over deze wijzigingen.

Omdat het beheer van de website een tijdrovend en technische aangelegenheid was, is besloten te werken aan een vernieuwde opzet.
Deze opzet is nu tot uitwerking gekomen in met name die onderdelen waar het verenigingsnieuws te lezen zal zijn.

In het vervolg kan het nieuws via invulschermen rechtstreeks op Internet toegevoegd worden, waardoor meerdere mensen dan alleen de beheerders dit moeten kunnen doen. Zo kunnen er wachtwoorden worden uitgereikt aan mensen binnen de verschillende afdelingen die met behulp hiervan zelf in staat zijn hun berichten toe te voegen.
Het belangrijkste doel hierachter is te proberen te zorgen om de nieuwswaarde van onze website te vergroten, de drempel om kopij te leveren te verkleinen en de last op de beheerder(s) te verlichten.

Naast deze vernieuwing is het voor de lezers mogelijk om reacties te plaatsen op de geplaatste berichten, alsmede beoordelingen voor berichten te geven.

Door middel van deze feedback kan de nieuwswaarde van de artikelen nog verder verbeterd worden.

Hoewel er de afgelopen tijd met de grootste zorg is getest op fouten, blijft het mogelijk dat er sporadisch nog fouten optreden in deze nieuw ontwikkelde onderdelen. Graag zouden wij jullie willen verzoeken deze fouten zoveel mogelijk aan ons mede te delen dmv het Contact-formulier of door middel van een mail aan: richard@hattoheim.nl.