Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Aspiranten Waterpolo in het “PAK” naar de wedtrijden – Z&PC Hatto Heim

»

mei 01

Aspiranten Waterpolo in het “PAK” naar de wedtrijden

De Aspiranten onder de 14 zijn door de firma Bijkerk uit Voorthuizen in het nieuw gestoken. Bijkerk is als afnemer van schadecaravans, klant van onze hoofdsponsor, de Jong Caravans te Hattem.

Eind maart was het eindelijk zo ver. De nieuwe trainingspakken waren gearriveerd en werden uitgedeeld. De sponsor van de nieuwe pakken had geen eisen aan de pakken gesteld, wij werden alleen verzocht een mooie foto van een aantal blije gezichten op te sturen.

Bijgaand zien jullie het resultaat.

Wij danken de heer G.Bijkerk hartelijk voor zijn bijdrage aan de jeugd van onze waterpolo-afdeling.
Klik hier voor een foto van de jeugd gekleed in het trainingspak.