Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Knokken!!! – Z&PC Hatto Heim

«

feb 06

Dames Knokken!!!

2 februari 2019
ZPC Hatto Heim Da1 – De Woelwaters Da1

Een wedstrijdje die we niet snel zullen vergeten… Een gewelddadig wedstrijdje, knokken voor de punten en geschreeuw vanaf de kant.

De vier periodes in een oogopslag!

Periode 1

De eerste periode begon met een doelpunt van de tegenpartij, 0-1. Vlug hierna scoorde Susanne Leurink een doelpunt! Dit zorgde voor de 1-1. Hierna kwam helaas wel weer een doelpunt van tegenpartij, 1-2. Gelukkig kwam onze Aline Poeder in actie en maakte er 2-2 van. Helaas kwam er weer een doelpunt van de tegenpartij, 2-3. Gelukkig zorgde Annemieke Samsom voor de 3-3 aan het einde van de periode.
Zo veel doelpunten zorgde ervoor dat de periode snel voorbij was.

Periode 2

De tweede periode liep niet zo lekker voor ons. Veel van onze dames werden eruit gestuurd (U20). Dit zorgde voor een vrouw-minder situatie voor ons. Hierdoor scoorde de tegenpartij vele doelpunten. Aan het einde van de 2e periode was het 3-7.

Periode 3

De derde periode begon goed. We waren goed aan het verdedigen. Helaas werd Aline Poeder er toen uitgestuurd, doordat mensen van de kant schreeuwde naar de scheids. Waren we er niet helemaal bij en dit zorgde dan ook voor een doelpunt voor de tegenpartij 3-8. Gelukkig was onze Susanne Leurink goed op dreef en maakte de 4-8. Weer kwam er een doelpunt van de tegenstander, 4-9.  En toen kwam er nog een doelpunt van onze Jorin Rouwenhorst, 5-9.

Periode 4

In de vierde periode kwamen wij nog 1 keer goed in actie met een doelpunt van Aline Poeder, de 6-9.
Helaas begon de tegenstander toen nog gewelddadiger te spelen dan ze al deden. Mensen onder water duwen na een doelpunt, bijten, krabben, uitlachen. Ook begrepen we de scheids niet altijd, dit zorgde ook voor chaos. Door dit alles werd het uiteindelijk 6-12.

Helaas hebben we niet gewonnen, maar op de manier hoe onze tegenstander dit deed, willen wij ook niet winnen. Eens in de zoveel tijd heb je zo’n wedstrijdje. Maar (!) gelukkig is dit niet altijd zo en zijn wij een heel erg gezellig team. Dus lijkt waterpolo je leuk? Ben je niet afgeschrikt door deze wedstrijd, maar wil ons juist helpen? Kom dan een keer meetrainen! Elke vrijdag om 20.00 uur in De Marke. Of heb je gewoon een aantal vragen? Mail deze dan naar:     dames.hattoheim@gmail.com

En dan hopelijk tot gauw!