Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 7 Dames en winnen?! – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 21

7 Dames en winnen?!

19 januari      ZPC Hatto Heim Da1 – ZVV Da1

 

We begonnen de wedstrijd met maar 7 dames. Dit wil zeggen dat we er net genoeg hadden maar niet konden wisselen. ZVV hadden 11 dames.

Dit werd een leuke wedstrijd, dachten we allemaal….. Maar niks was minder waar!

 

De vier periodes in een oogopslag!

Periode 1
We begonnen wel lekker. Er werd goed verdedigd en goed gepasst. Zo goed dat Annemieke Samsom er een bal ingooide, de 1-0! Goed geluk noemen we dat! Vlak na dit doelpunt kreeg Wousje Schutte een strafworp mee, Suzan Rouwenhorst wist deze goed te benutten door de bal in het hoekje van het doel te schieten, kansloos voor de keepster van de tegenpartij.. 2-0!
Helaas werd Jorin Rouwenhorst er daarna uitgestuurd (U20). Gelukkig voor ons kwam de tegenstander tot scoren!
We eindigde deze periode met 2-0

Periode 2
De tweede periode was voornamelijk hetzelfde als de eerste periode. We speelde verdedigend goed, maar aanvallend lukte het ons niet helemaal. Toen werd er iemand van de tegenpartij uitgestuurd en kregen wij een man-meer situatie. Hier werd goed gebruik van gemaakt door Suzan Rouwenhorst, de 3-0! Toen maakte Wousje Schutte een domme fout en werd er ook uitgestuurd voor 20 seconden(U20). Hierna werd er een doelpunt gescoord door de tegenpartij, 3-1.

Periode 3
De derde periode was eigenlijk niet spannend. Er werd niet gescoord en niemand werd er uitgestuurd. Maar daar hebben we natuurlijk hard voor gestreden! Het was een goede periode.

Periode 4
En opeens stond daar onze 8ste speler van de avond, Annelies Rouwenhorst. Een held, want nu hadden we 1 wissel! Om zo een wedstrijd in te stappen is lastig en daardoor begonnen we de vierde periode wat moeizaam. In 30 seconden stond het opeens 3-3, door 2 snelle doelpunten van de tegenstandsters. Helaas waren de vingers van onze keepster Janna Uyt den Boogaardt net niet lang genoeg deze keer.
Gelukkig lukte het Suzan Rouwenhorst om er 4-3 van te maken door een vrije bal van Jorin Rouwenhorst. Helaas werd er toen weer gescoord door de tegenpartij, 4-4.
Daarna kwam er een man-meer situatie voor Hattem, omdat er iemand van de tegenpartij werd uitgestuurd. Deze werd goed benuttigd en Wousje Schutte die van korte afstand de bal in het doel kon tikken, de 5-4.
In de laatste minuut werd er nog iemand uitgestuurd van de tegenpartij en gooide Wousje Schutte er nog een bal in, 6-4.

En dat was de eindstand van deze spannende wedstrijd( 6-4). We hebben gewoon gewonnen met 7 man!
De doelpunten: Annemieke Samsom(1x), Suzan Rouwenhorst(3x), Wousje Schutte(2x)

 

Vind jij waterpolo ook leuk? Of ben je benieuwd? Elke vrijdagavond trainen wij om 20.00uur. Je bent van harte welkom!
En wil je op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan op instagram: Dames.hattoheim
Of heb je vragen? Stuur een mailtje naar: dames.hattoheim@gmail.com