Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Drie nieuwkomers op IJsseldelta Marina Waterpolotoernooi – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 17

Drie nieuwkomers op IJsseldelta Marina Waterpolotoernooi

De derde editie van het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi kent drie nieuwkomers. De Zuiderzeezwemmers uit Dronten en DEK uit Genemuiden maken op zaterdag 23 juni hun opwachting  in de herenpoule. Daarnaast maken de dames van Swol 1894 hun debuut in de Hattemse jachthaven.

De titelverdediger in de herenpoule, Swol 1894, komt dit jaar met twee teams naar Hattem. Daarnaast is Octopus weer van de partij. De Wapenvelders waren net als de Zwollenaren de tweede voorgaande edities ook al present op het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi. Waar Proteus en WZC-Wijhe vorig jaar nog acte de présence gaven worden bij deze editie hun plekken ingenomen door DEK en ZZZ. Het herenteam van Z&PC Hatto-Heim komt zelf ook in actie, waarmee het aantal teams in de herenpoule op zes uitkomt. Dit is één herenteam meer dan de voorgaande editie.

Damespoule
De dames van Deltasteur wonnen de afgelopen editie het drieluik tegen de dames van Z&PC Hatto-Heim. Deltasteur speelt aankomend weekend de bekerfinale en ontbreekt om die reden op ons toernooi. Dit jaar nemen de dames van Swol 1894 de plek van Deltasteur in. Zij spelen tweemaal tegen de dames van Z&PC Hatto-Heim en komen ook nog een keer in actie tegen de heren van Z&PC Hatto-Heim.

Veteranenwedstrijd
Aan het einde van de ochtend wordt ook de jaarlijkse wedstrijd gespeeld tussen het damesteam van Z&PC Hatto-Heim en de Golden Oldies, een veteranenteam van Z&PC Hatto-Heim.

Herenpoule:
Z&PC Hatto-Heim
Swol 1894 A
Swol 1894 B
Octopus
DEK
ZZZ

Dames:
Z&PC Hatto-Heim
Swol 1894