Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Datum IJsseldelta Marina Waterpolotoernooi 2018 bekend! – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 11

Datum IJsseldelta Marina Waterpolotoernooi 2018 bekend!

De datum voor de derde editie van het IJsseldelta Marina Waterpolotoernooi is bekend. Dit jaar strijden de deelnemende waterpoloteams op zaterdag 23 juni tegen elkaar in de Hattemse jachthaven om de felbegeerde beker.

Voor aanvang van de afgelopen editie werd besloten om het speelveld naar een ander deel van de jachthaven te verplaatsen. De ervaringen en reacties op deze nieuwe locatie waren dusdanig positief dat de toernooiorganisatie wederom het veld parallel langs de camperplekken gaat neerleggen.

Teams die zich willen inschrijven voor dit eendaagse waterpolotoernooi tussen de boten in de Hattemse jachthaven kunnen een mailtje sturen naar toernooihattoheim@gmail.com. Deelnamekosten per team bedraagt €35,-.

Blijf via onze speciale waterpolotoernooipagina op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het IJsseldelta Marina Waterpolotoernooi 2018.