Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolojeugd – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 04

Waterpolojeugd<15 wint op wilskracht

De waterpoloërs van Z&PC Hatto Heim heeft directe concurrent ZZZ verslagen. In het eigen bad werd het 4-2.

De jongens begonnen met een minimale bezetting aan de wedstrijd en hadden door diverse afwezigen geen wissels voorhanden, terwijl de tegenstander drie reservespelers op de bank had zitten. In een spannende wedstrijd kwamen beide teams in de eerste periode tot scoren. In de tweede periode lukte het de Hattemers zelfs om de voorsprong te nemen. In de defensie werd er hard gestreden om de aanvallen van de bezoekers uit Dronten onschadelijk te maken. Ondanks dat er zo nu en dan zich een manmindersituatie voordeed, lukte het de ploeg om overeind te blijven.

Na de tweede periode sloeg de vermoeidheid toe. Zonder wissels moest de ploeg op hun tanden bijten en zorgvuldig momenten kiezen om het verschil te maken. ZZZ kwam terug door de 2-2 binnen te schieten. In de aanval was Hatto Heim onnauwkeurig, want een aantal manmeersituaties werden niet afgerond. In de slotperiode gaf de ploeg van Arjan van de Worp nog één keer gas en dat werd beloond met doelpunten van Gijs Reuvekamp en Luc Samsom. Door de overwinning klimt het jeugdteam naar plek vijf in de competitie.

Periodestanden: 1-1, 1-0, 0-1, 2-0.
Doelpuntenmakers: Luc Samsom 3x en Gijs Reuvekamp 1x,