Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Winnende waterpolojeugd – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 28

Winnende waterpolojeugd <15 wordt pas in derde periode wakker

Het waterpolojeugdteam van Z&PC Hatto Heim heeft met 6-9 gewonnen bij WZC-de IJssel in Deventer. De ploeg won nadat het tot tweemaal toe tegen een achterstand van twee doelpunten aankeek.

Pas na anderhalve periode viel er een doelpunt te bewonderen in Deventer. De lager geplaatste gastheren kwamen op 1-0, en snel volgde de 2-0. Luc Samsom verkleinde in dezelfde periode nog de achterstand. In de derde periode bracht Karsten van den Berg snel de gelijkmaker op het bord, maar het was WZC-de IJssel dat weer de regie in handen nam. Zij scoorden tweemaal en kwamen op 4-2. Hierna werd Hatto Heim pas echt wakker en kwam het langszij door doelpunten van Iwan Schakelaar, Karsten van den Berg en tweemaal Luc Samsom.

In de slotperiode zette Hatto Heim door en werd de voorsprong uitgebouwd. Het was Gijs Reuvekamp die driemaal achtereen het net vond, 4-9 Het slotakkoord was echter voor de thuisploeg. WZC-de IJssel scoorde tweemaal waardoor er werd geƫindigd op 6-9.

Periodestanden: 0-0, 2-1, 2-5, 2-3.
Doelpuntenmakers: Luc Samsom 3x, Gijs Reuvekamp 3x, Karsten van den Berg 2x en Iwan Schakelaar 1x.