Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto Heim verlengt met Berends & Slump – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 21

Z&PC Hatto Heim verlengt met Berends & Slump

Z&PC Hatto Heim heeft deze maand verlengd met sponsor Berends & Slump. Het contract met de hypotheekadviseur is opengebroken tot 2020. 

Deze maand werd het contract officieel beklonken bij een thuiswedstrijd in zwembad de Marke. Gerard Blok kreeg uit handen van Jan Willem Kroeze en Suzan Rouwenhorst een bloemetje. De komende twee jaar hangen de doeken van de hypotheekadviseur in de Hattemse waterpolodoelen.

Berends & Slump was als sponsor al verbonden aan de afgelopen twee edities van het waterpolotoernooi in de Hattemse jachthaven. De komende edities blijft Berends & Slump  eveneens verbonden aan het waterpolotoernooi.

Foto: Femke Bijlsma.

Foto: Gerben Westerman.