Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolosters Z&PC Hatto Heim luiden nieuw kalenderjaar in met zege – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 07

Waterpolosters Z&PC Hatto Heim luiden nieuw kalenderjaar in met zege

De eerste zege van het nieuwe jaar is een feit voor de dames van Z&PC Hatto Heim. Na een korte winterstop werd bij DEK Genemuiden gewonnen. Het werd 5-10.

In de eerst periode zorgde Maria van Eikenhorst al na 30 seconden voor een 0-1 voorsprong. Die voorsprong bleef niet lang staan. Wousje Schutte wist vlak voor het einde van de periode Hatto Heim toch weer op voorsprong te krijgen. In de tweede periode liepen de Hattemers verder uit. Femke Bijlsma zorgde voor de 1-3 en Wousje Schutte deed daar nog een schepje bovenop. Daarna kwam de tegenstander weer terug met twee doelpunten. Aline Poeder wist in de zoemer nog te scoren en zo eindigde de tweede periode met een 3-5 tussenstand.

De derde periode begon ongelukkig voor de dames van DEK, zij maakten een eigen doelpunt. Aline en Hilde Poeder zorgden er daarna voor dat de voorsprong voor Hatto Heim definitief veilig werd gesteld. DEK wist in de slotperiode bij een 3-8 stand de marge nog te verkleinen tot 5-8, maar Wousje Schutte en Maria van Eikenhorst schoten Hatto Heim vervolgens naar de dubbele cijfers.

Periodestanden: 1-2, 2-3, 0-3, 2-2
Doelpuntenmakers: Wousje Schutte 3x, Aline Poeder 2x, Maria van Eikenhorst 2x, Hilde Poeder 1x, Femke Bijlsma 1x, Eigen doelpunt 1x.