Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Aquapoldro en Swol 1894 winnen oudejaarstoernooi in Hattem – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 30

Aquapoldro en Swol 1894 winnen oudejaarstoernooi in Hattem

Swol 1894 heeft het het eerste oudejaarsjeugdtoernooi van Z&PC Hatto Heim gewonnen. In de leeftijdcategorie <15 jaar waren de Zwollenaren in een zinderende finale tegen Aquapoldro de sterkste. De Apeldoornse vereniging won daarentegen in de leeftijdscategorie <11.

Het toernooi werd afgetrapt met een duel tussen Aquapoldro en Z&PC Hatto Heim <11. De jonge jeugdspelers van Z&PC Hatto Heim spelen nog geen competitie en dat was te zien in het Hattemse bad. De jonge spelertjes die voor het eerst een wedstrijd speelden verloren van de leeftijdsgenoten van Aquapoldro, die al wel in competitieverband uitkomen. In een poule met ook nog Triton Putten werd een dubbele competitie afgewerkt waarin uiteindelijk Aquapoldro eerste werd, gevolgd door Triton Putten en Z&PC Hatto Heim.

Na de huldiging van Aquapoldro werd er overgegaan naar de leeftijdscategorie <15 jaar. Swol 1894 en Aquapoldro openden het bal met een spectaculair 5-5 gelijkspel. Nadat beide ploegen in de poule gastgever Hatto Heim versloegen werd een finale gespeeld. De Apeldoorners en de Zwollenaren deden net als in de poulewedstrijd weinig voor elkaar onder. In een hoogwaardige finale trok Swol 1894 uiteindelijk aan het langste eind. Het jeugdteam won met 6-4 van de leeftijdsgenoten uit Apeldoorn.

 

Jeugdtoernooi <15. Swol 1894 – Z&PC Hatto Heim.

Geplaatst door Z & PC Hatto Heim op zaterdag 30 december 2017