Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolosters Z&PC Hatto Heim winnen IJsselderby – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 17

Waterpolosters Z&PC Hatto Heim winnen IJsselderby

De Hattemse waterpolodames hebben zaterdag de ijsselderby tegen het derde team van Swol1894 gewonnen. De spannende wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in 4-6.

In de eerste periode zorgde Femke Bijlsma al snel voor een voorsprong, maar nog geen twintig seconden later stond het alweer gelijk. Dit stuivertje wisselen werd het beeld van de wedstrijd. Van een 2-1 achterstand zorgde wederom Femke Bijlsma met nog twee seconden op de klok voor een gelijke stand. In de tweede periode zette Aline Poeder deze gelijke stand weer om in een voorsprong , maar al snel wist Swol ook het doel weer te vinden. Halverwege stond het 3-3.

In de derde periode gebeurde vrij weinig. Er werd aan beide kanten goed verdedigd, waardoor beide ploegen moeilijk aan afronden toekwamen. Met enkele luttele seconden op de klok wist Wousje Schutte Hatto Heim weer op  voorsprong te zetten. Een snel doelpunt van Swol 1894 in de slotperiode paste geheel in het wedstrijdbeeld. Het werd gelijk, maar hierna was het Hatto Heim dat een gaatje van twee wist te slaan aan de hand van Aline Poeder. De thuisploeg kwam die klap niet meer te boven, waarna Hatto Heim met drie punten terugkeerde naar Hattem.

Periodestanden: 2-1, 1-2, 0-1, 1-2.
Doelpuntenmakers: Aline Poeder 3x, Femke Bijlsma 2x, Wousje Schutte 1x.