Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto Heim organiseert jeugdtoernooi tijdens de feestdagen – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 03

Z&PC Hatto Heim organiseert jeugdtoernooi tijdens de feestdagen

Als jonge waterpoloër nog even knallend het jaar uit? Z&PC Hatto Heim maakt het mogelijk. Na het succesvol verlopen toernooi in de Hattemse jachthaven organiseert Z&PC Hatto Heim nu ook een waterpolotoernooi voor jeugdteams. Dit toernooi gaat op  zaterdag 30 december plaatsvinden in zwembad De Marke.

Tijdens het jeugdtoernooi wordt er gespeeld in twee leeftijdscategorieën. ‘s Ochtends komen teams met spelers tot 11 jaar in actie. Na het middaguur is het de beurt aan teams in de leeftijdscategorie onder de 15 jaar. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Tijdens het waterpolotoernooi is de kantine van het zwembad open voor een versnapering.

Aanmelding
Geïnteresseerde jeugdteams kunnen zich opgeven. Dit kan door een mailtje te sturen naar pc.zpc.hattoheim@gmail.com Deelnamekosten zijn 25,- per team. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams kan de aanvangstijd nog worden aangepast.

De toernooiorganisatie zoekt ook nog vrijwilligers die willen meehelpen tijdens het toernooi. Zij kunnen zich melden bij Arjan van de Worp of een mailtje doen naar pc.zpc.hattoheim@gmail.com