Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Christiaan Brink verkoopt meeste speculaaspakketten voor Z&PC Hatto Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 26

Christiaan Brink verkoopt meeste speculaaspakketten voor Z&PC Hatto Heim

Christiaan Brink verkocht de afgelopen weken de meeste speculaaspakketten voor Z&PC Hatto Heim. Het jonge lid van Z&PC Hatto Heim verkocht in totaal 28 pakketten.

Christiaan is voor zijn prestatie door de vereniging in het zonnetje gezet. Hij ontving een bioscoopbon. Z&PC Hatto Heim verkocht dit jaar in totaal 733 speculaaspakketten. Ieder jaar gaan leden van de zwemvereniging langs de deuren om speculaaspakketten te verkopen. Bij sponsor IJsboerderij IJscowd worden de pakketten eind november altijd samengesteld en ingepakt. Vervolgens leveren de leden de bestelde speculaaspakketten weer af.