Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z& PC Hatto Heim verliezen in Wapenveld – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 26

Waterpoloheren Z& PC Hatto Heim verliezen in Wapenveld

De waterpoloheren van Z&PC Hatto Heim zijn zaterdagmiddag tegen een nederlaag aangelopen. Bij Octopus uit Wapenveld werd met 5-4 verloren. 

In de eerste periode was er geen vuiltje aan de lucht voor Z&PC Hatto Heim. De ploeg speelde prima en stond na de eerste periode door twee doelpunten van Peter Luchtenberg op een keurige 0-2 voorsprong. In de twee periode kwam Hatto-Heim door toedoen van Octopus amper meer in haar spel. De gastheren terug tot 2-2. Halverwege werden de puntjes weer op de spreekwoordelijke i gezet. Door doelpunten van Wim Mensink en Christiaan Fowler leek het weer de goede kant op te gaan voor de Hattemers, maar de Wapenvelders schoten al snel de aansluitingstreffer binnen. In de slotperiode kwam Octopus zelfs langszij en was Z&PC Hatto Heim niet meer bij machte om minimaal een punt mee te nemen.

Periodestanden: 0-2, 2-0, 1-2, 2-0.
Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 2x, Wim Mensink 1x en Christiaan Fowler 1x.