Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Jeugdteam Z&PC Hatto & Heim strijdend ten onder in Apeldoorn – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 12

Jeugdteam Z&PC Hatto & Heim strijdend ten onder in Apeldoorn

Het waterpolojeugdteam <15 van Z&PC Hatto Heim verloor zaterdagavond de uitwedstrijd bij Aquapoldro. In het Apeldoornse zwembad De Sprenkelaar werd het 8-6 voor de gastheren.

De wedstrijd begon dramatisch voor de Hattemers. Al na tien seconden lag de bal in het net, maar een voorbode voor een grote nederlaag was het niet. De Hattemers waren gelijk weer bij de les. Vlak voor het einde van de eerste periode werd het weliswaar 2-0 voor Apeldoorners, maar dankzij Luc Samson bleef de ploeg in de tweede periode in het kielzog van Aquapoldro. Halverwege stond het dan ook 3-2 in het voordeel van de thuisploeg. In de derde periode moest Z&PC Hatto Heim haar meerdere erkennen in de Apeldoornse leeftijdsgenoten. Aquapoldro liep uit naar 7-4. In de slotperiode haalden de Hattemers nog één keer alles uit de kast voor een goed resultaat. De periode werd weliswaar gewonnen, maar dat was niet voldoende om punten mee te nemen naar Hattem.

Periodestanden: 2-0, 1-2, 4-2, 1-2.
Doelpuntenmakers: Luc Samson 5x, Luc van Raalten 1x.