Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC Hatto Heim op karakter langs Flevo – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 28

Waterpolodames Z&PC Hatto Heim op karakter langs Flevo

Door een 10-6 overwinning in eigen bad hebben de waterpolodames van Z&PC Hatto Heim goede zaken gedaan in de competitie. Femke Bijlsma was met vijf doelpunten en goed spel van onschatbare waarde voor het team van Jan Willem Kroeze.

De thuisploeg begon gedegen aan de wedstrijd en kwam via Hilde Poeder op voorsprong. Vervolgens lieten de dames zich de kaas van het brood eten. Flevo kwam langszij en pakte zelfs even de voorsprong. Aline Poeder zette de dames vlak voor het einde van de eerste periode weer op gelijke hoogte.

Femke Bijlsma etaleerde haar klasse in de tweede periode door in net iets meer dan een minuut een hattrick op haar naam te zetten. Dit leidde tot een marge van drie doelpunten verschil halverwege. Na de rust zette de bezoekers uit Nijkerk nog één keer alles op alles voor een goed resultaat. Die vechtlust werd beloond en de dames kwamen tot 6-5 terug. Maria van Eikenhorst en wederom Bijlsma gaven Hatto Heim weer wat lucht door twee manmeersituaties te benutten. Het verschil was weer drie. Bij 8-5 gaven de Nijkerkse dames nog één keer gas, maar Hatto Heim bleef bij de les. Flevo geloofde het vervolgens allemaal wel, waarna de Hattemers nog tweemaal tot scoren kwamen.

Periodestanden: 2-2, 4-1, 2-2, 2-1.
Doelpuntenmakers: Femke Bijlsma 5x, Aline Poeder 2x, Hilde Poeder 1x, Wousje Schutte 1x,  Maria van Eikenhorst 1x.