Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto Heim verlengt met sponsor Koller – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 22

Z&PC Hatto Heim verlengt met sponsor Koller

Z&PC Hatto Heim heeft het sponsorcontract met Installatiebedrijf Koller met drie jaar verlengd. Het installatiebedrijf uit Hattem is al enkele jaren als bordsponsor verbonden aan de zwem- en polovereniging. 

Voorafgaand aan de meest recente thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1 werd aan de sponsor een bloemetje overhandigd. Dit gebeurde uit handen van voorzitter Richard Ripke en sponsorcommissielid Jan Willem Kroeze. ,,Wij zijn zeer blij dat deze trouwe sponsor met ons heeft verlengd,” klonk het eensgezind uit de monden van Ripke en Kroeze.

Naast bordsponsor is Installatiebedrijf Koller ook als sponsor verbonden aan het waterpolotoernooi dat de afgelopen twee jaar in de Hattemse jachthaven plaatsvond.