Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Zwemselectie Z&PC Hatto Heim keert met 7 medailles terug uit Zutphen – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 16

Zwemselectie Z&PC Hatto Heim keert met 7 medailles terug uit Zutphen

Bij de eerste medaillewedstrijd van het seizoen werdt er gelijk goed geoogst door de zwemmers van Z&PC Hatto Heim. Met 24 starts werden er in totaal 7 medailles gehaald (1 goud, 2 zilver en 4 brons. Ook werden er 8 persoonlijke records verbroken.

Goud, zilver en brons werden behaald door Gerco Kwakkel, goud behaalde hij op zijn sterke 50m schoolslag. Zilver in een groot persoonlijk record was er voor Hanne Wolthuis. Uit het niets liet zij de concurrentie achter zich op de 100 meter schoolslag.

Rik Agterhuis zwom voor het eerst de 100m vlinder en haalde hierop meteen knap een bronze medaille. Verder haalde Solene Kamp en Irmgard van Weeghel nog een bronze medaille op de 100 meter wisselslag. Het grootste persoonlijke record van de wedstrijd kwam op naam van Marit Brouwer. Met een heel sterke 200 meter rugcrawl scoorde zij een persoonlijk record van bijna 11 seconden.

De zwemmers zullen 4 november weer naar Zutphen afreizen voor de tweede medaille wedstrijd van het seizoen.