Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC verslaan Veluwse opponent – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 08

Waterpolodames Z&PC verslaan Veluwse opponent

De waterpolodames hebben zich gerevancheerd op het ongelukkige verlies van vorige week. Tegen de dames van ZVV uit Vaassen werd een 9-5 zege geboekt.

De eerste periode begon Hatto-Heim degelijk, maar was het in de eindfase erg onnauwkeurig. De ploeg onder leiding van Jan Willem Kroeze verzuimde om een ruime voorsprong te nemen op ZVV, waardoor er na één periode een 1-1 tussenstand op het bord stond. De hieropvolgende periode ontbrandde de wedstrijd en werd er ook lustig op los gescoord door de Hattemse formatie. De zusjes Poeder waren bij vlagen een plaag voor de Vaassense defensie en dat resulteerde in een drietal doelpunten. Femke Bijlsma en Maria van Eikenhorst deden ook nog een duit in het zakje. Pas bij 6-1 konden de gasten wat terugdoen.

De Hattemse dames waren in de derde periode slordig en lieten de bezoekers terugkomen tot 6-4. Voor aanvang van de slotperiode zette coach Kroeze met een donderpreek de puntjes weer op i. Femke Bijlsma gaf de ploeg door een verzilverde manmeersituatie weer wat extra marge en door twee doelpunten van Hilde Poeder werd er nog verder afstand genomen. Het laatste woord was aan ZVV, waardoor er op 9-5 werd geëindigd.

Periodestanden: 1-1, 5-1, 0-2, 3-1.
Doelpuntenmakers: Hilde Poeder 3x, Aline Poeder 3x, Femke Bijlsma 2x en Maria van Eikenhorst 1x