Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Speculaasactie Z&PC Hatto Heim start deze week – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 08

Speculaasactie Z&PC Hatto Heim start deze week

De jaarlijkse speculaasactie van Z&PC Hatto Heim gaat deze week weer van start. Leden van de zwem- en waterpolovereniging gaan vanaf woensdag 12 oktober langs de Hattemse deuren om speculaaspakketten aan de man te brengen.

Een standaardpakket ├ą vijf euro bestaat uit drie delen; een reep gevulde speculaas, pepernoten en een zak met een drietal brokken speculaas. Net als voorgaande jaren is het mogelijk om voor ditzelfde bedrag ook je eigen speculaaspakket met drie producten naar keuze samen te stellen. Deze producten zijn afkomstig van Gulden Krakeling. Leden van de vereniging verzoeken de inwoners van Hattem om bij het bestellen gelijk contant af te rekenen.

Een tweetal weken voor Sinterklaas komen de pakketten binnen bij Z&PC Hatto Heim, waarna de leden de bestelde pakketten weer aan de deur gaan afleveren.