Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Hatto Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 01

Waterpoloërs Hatto Heim <15 starten seizoen uitstekend

Het waterpolojeugdteam tot 15 jaar is het nieuwe seizoen goed begonnen. Tegen de leeftijdsgenoten van WZC-de IJssel werd overtuigend met 13-1 gewonnen.

De ploeg onder leiding van Arjan van de Worp en debuterend trainer Jord Hutten speelde een gedegen wedstrijd. De verdediging lag goed en voorin werd er goed samengespeeld om tot scoren te komen. Luc Samsom scoorde de eerste twee doelpunten van het seizoen en Luuk van Raalten zorgde voor een 3-0 tussenstand na de eerste periode.
In de tweede en derde periode veranderde er weinig aan het spelbeeld. WZC-IJssel werd goed verdedigd en in de aanval scoorde Z&PC Hatto Heim er lustig op los. Met nog een kwartwedstrijd te gaan stond het scorebord op 10-0. In de slotperiode kwamen de gasten als eerste tot scoren, maar zorgden Gijs Reuvekamp en tweemaal Luc Samsom ervoor dat de teller op 13-1 eindigde.

Periodestanden: 3-0, 3-0, 4-0, 3-1.
Doelpuntenmakers: Luc Samsom 5x, Karsten van den Berg 3x, Luuk van Raalten 2x, Gijs Reuvekamp 2x, Iwan Schakelaar 1x.