Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto Heim winnen eerste wedstrijd overtuigend – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 20

Dames Z&PC Hatto Heim winnen eerste wedstrijd overtuigend

Op zaterdag 16 september speelden de waterpolodames van Z&PC Hatto Heim hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De Hattemse dames namen het op tegen de dames van Aquapoldro in Apeldoorn. Door een goede start werden er drie punten in de tas mee terug genomen.

In de eerste periode gingen de Hattemse dames voortvarend van start. Femke Bijlsma maakte al snel het eerste doelpunt. Dit was niet haar enige doelpunt deze periode. In het restant van de eerste periode scoorde zij nog tweemaal. Aquapoldro deed iets terug door ook te scoren. Na één periode stonden de dames met 1-3 voor.

Het openingsdoelpunt van de tweede periode werd gemaakt door Femke Bijlsma. Daarna kwamen de dames van Aquapoldro weer wat dichterbij door tweemaal te scoren, Namens Hatto Heim maakte Suzan Rouwenhorst dit, na een mooie zwemactie, goed en zorgde voor een 3-5 voorsprong halverwege.

De toon van de wedstrijd was nu gezet. In de laatste helft van de wedstrijd scoorde Aquapoldro nog maar één keer. Aan Hattemse zijde maakte Aline Poeder in zowel de derde als de vierde periode een doelpunt waardoor de stand 4-7 werd in het voordeel van Hatto Heim.

Een goed begin van het nieuwe seizoen voor de dames van Z&PC Hatto Heim. De dames vervolgen de competitie op 30 september om 18:45 uur in de eigen Marke tegen Deltasteur uit Kampen.