Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren Z&PC Hatto Heim grijpen poulewinst op toernooi in Putten – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 12

Heren Z&PC Hatto Heim grijpen poulewinst op toernooi in Putten

Het herenteam van Z&PC Hatto Heim is afgelopen zaterdag op de eerste plek geëindigd in hun poule op het waterpolotoernooi van Triton Putten. Op het toernooi ‘De Slag bij Triton’ troffen zij enkele oude bekenden. Eerste tegenstander was De Woelwaters uit Harderwijk. Deze tegenstander was afgelopen seizoen in de competitie nog tweemaal nipt te sterk voor Hatto Heim. In het buitenbad van Putten trok Hatto Heim ditmaal aan het langste eind door met 3-5 te winnen.

De tweede poulewedstrijd wonnen de Hattemers ruim met 4-10 van een team van de organiserende vereniging Triton Putten. De afsluitende wedstrijd werd met 7-5 gewonnen waarmee de ploeg beslag legde op de beker.

Jeugdteam
Het jeugdteam was ook aanwezig in Putten. Zij eindigden als vierde in een poule van zes teams. Het jeugdteam wist tweemaal te winnen en verloor driemaal.