Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs sluiten seizoen sfeervol af. – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 17

Waterpoloërs sluiten seizoen sfeervol af.

Afgelopen zaterdag speelden de waterpoloërs van Z&PC Hatto Heim de laatste wedstrijden van dit seizoen. Ondanks wisselend succes heerste er een gezellige sfeer in de Marke en werd, met een hapje en een drankje, het seizoen op gepaste wijze afgesloten.

De avond begon stipt om 18:00 uur en werd afgetrapt door de jeugd die het opnam tegen de jeugd van de Woelwaters uit Harderwijk. Na deze wedstrijd speelden de dames tegen de dames van ZVV uit Vaassen gevolgd door heren 2 wat het opnam tegen het veteranenteam uit Zwolle. Heren 1 moest de laatste wedstrijd afwerken in en tegen Nunspeet en sloot na afloop aan in de Marke.

De jeugd kon, ondanks hard werken, niet mee komen met hun tegenstander. De dames wonnen wel door de wedstrijd gedurende de tweede helft in hun voordeel te draaien. Heren 2 zag door minimaal verschil de drie punten meegaan de IJssel over naar Zwolle en heren 1 kon geen vuist maken in Nunspeet.

Ondanks de wisselende successen was de sfeer na afloop van de wedstrijden goed in de kantine van de Marke. Er werd afscheid genomen van Winfred van Eeken, Dries Slijkhuis en Hein Eghuizen. Zij werden bedankt voor bewezen diensten in het bad en daar buiten. De heren en dames maakten er vervolgens gezamenlijk een gezellige avond van.