Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Korting op kaartje zwemfilm ‘0,03 sec’. – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 05

Korting op kaartje zwemfilm ‘0,03 sec’.

Binnenkort in de bioscoop: de film 0,03 seconde, een documentaire van Suzanne Raes over de race van de vijf topzwemmers ​Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman naar de hoogste trede in Rio.

Voor KNZB-leden is een speciale kortingsactie. Op vertoon van de KNZB nieuwsbrief/Zwemfan aan de kassa krijg je van 13 t/m 19 april €2,- korting op een bioscoopkaartje voor 0,03 seconde. Kijk voor deelnemende theaters op www.cinemadelicatessen.nl. Niet in combinatie met andere acties.

 

Trailer zwemfilm ‘0,03 seconde’

 

Kijk hier voor meer informatie en actievoorwaarden.

 

Wil jij naar deze film? Stuur een e-mail naar secretariaat@hattoheim.nl en vraag naar de zwemfan dan sturen wij deze zo snel mogelijk naar je toe.