Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Nieuwjaarsborrel smaakt naar meer. – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 11

Nieuwjaarsborrel smaakt naar meer.

Afgelopen zaterdag hield Z&PC Hatto Heim de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Door de weersomstandigheden werd er een geïmproviseerd programma gehouden welke goed uitpakte en resulteerde in een sportieve en gezellige avond in de Marke.

Eerder die dag annuleerde de KNZB alle competitiewedstrijden waardoor de organisatie van het nieuwjaarsevenement met een groot gat kwam te zitten in het programma. Door snel handelen werd er een geïmproviseerd programma opgezet en gecommuniceerd naar alle genodigden.

Om 16:00 uur werd er begonnen in de Marke met een activiteit voor de zwemjeugd en recreatief waarna er twee jubilerende zwemofficials in het zonnetje gezet werden: Petra Engelsman en Karin Doornhof.

Hierop volgde een moment voor twee sponsoren die officieel hun contract verlengd hebben met de club: IJsboerderij IJscowd en Susanne Hairdesign.

Voor de waterpoloafdeling werd het traditionele “oliebollentoernooi” concept werd van stal gehaald. Iedereen die mee wilde doen werd ingedeeld in een van de vier teams om te gaan strijden voor de eeuwige roem. Dit bleek een goede keuze want jong en oud vermaakte zich uitstekend.

Na het sportieve gedeelte volgde de daadwerkelijke borrel in de kantine. Naast de drankjes werden ook de, door enkele leden zelfgebakken, oliebollen in hoog tempo genuttigd waardoor de tijd voorbijvloog en de organisatie terug kan kijken op een geslaagde avond.