Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Laatste zwemwedstrijd van het jaar 2016 – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 12

Laatste zwemwedstrijd van het jaar 2016

Hattem – Afgelopen weekend was het alweer de laatste wedstrijd van het jaar 2016. Deze keer werd de wedstrijd gezwommen op Urk met een ploeg van 9 zwemmers. Er werden negen persoonlijke records gezwommen, één eerste plaats, twee keer een tweede plaats en twee keer een derde plaats behaald.

Onder begeleiding van ploegleider Margriet Brouwer werd de wedstrijd goed begonnen want Soléne Kamp deed een dappere poging om voor de eerste keer 400 meter Wisselslag te zwemmen. Helaas lukte het deze keer niet, maar ze herpakte zich goed in de wedstrijd en zwom vervolgens nog 100m Vlinderslag ook voor de eerste keer en werd hier keurig 4e in een tijd van 1.45.47, 50 Schoolslag en 100m Vrije slag, deze ze rustig zwom maar wel met een PR van 2,65 seconden. Ook Marit Brouwer zwom de 100m Vlinderslag voor de eerste keer en belande in de finale net achter Soléne op een 5e plaats in een keurige tijd van 1.45.65, daarna zwom ze nog 200m Rugcrawl, ook voor de eerste keer en mocht ook hier de finale zwemmen. En tot slot zwom ze op de 100m Vrije slag nog een PR van 2 seconden. Thijs de Jong nam goed afscheid van zwemmen door in zijn laatste wedstrijd nog even een mooie pr te zwemmen op de 200m schoolslag van 19 seconden. Ook zwom hij zich op de 100m Vlinderslag naar de finale, en nam hij nog even een bronzen medaille mee naar huis. Lysa Zhu heeft twee keer een pr gezwommen, op de 50m schoolslag haalde ze een pr binnen van twee seconden en op de 100m vrije slag een nette pr van vier seconden. Ook Kim Sneller haalde een mooie pr binnen van zes seconden op de 100m wisselsag. Voor Kelly Bosman was dit haar eerste wedstrijd sinds jaren en deze heft ze weer met veel plezier gezwommen ook Jara Schakelaar heeft netjes gezwommen want ze had bijna een pr op de 50m schoolslag binnen gehaald. Monica Bosman en Irmgard van Weeghel namen beiden 2 medailles mee naar huis, waaronder Imgard een eerste plaats pakte op de 100m vlinderslag en een tweede plaats op de 200m school. Monica pakte twee keer een derde plaats op dezelfde slagen. Al met al heeft iedereen goed gezwommen en gaan we op naar een nieuw goed jaar.