Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames verliezen kostbare punten. – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 06

Dames verliezen kostbare punten.

De dames van Z&PC Hatto Heim zijn er niet in geslaagd om ook hun vierde competitieduel te winnen. Na een goede eerste periode kantelde de wedstrijd en wist Swol, ondanks het harde werk van Hatto Heim, uit te lopen; 11-4.

Hatto Heim begon de wedstrijd sterk. Verdedigend en aanvallend liep het gesmeerd. De zoneverdediging werd goed toegepast door de dames waardoor Swol het lastig had in de aanval. Aline Poeder zette Hatto Heim op een 2-0 voorsprong. Keepster Suzan Rouwenhorst stopte een aantal goede kansen van Swol waarna Hilde Poeder scoorde namens Hatto Heim en de eerste periode afgesloten werd met 0-3.

In de tweede periode kantelde de wedstrijd. Ondanks dat Hatto Heim probeerde door te zetten door gebruik te maken van de snelheid die de dames hebben, zag Swol voldoende kansen om te scoren en kwam de stand op 5-3 in het voordeel van Swol.

In de derde periode lieten de Hattemse dames veel kansen liggen. Er werd niet goed gekeken en slordig gespeeld. Aline Bredewoud versierde nog wel een strafworp voor Hatto Heim. Susanne Leurink verzilverde deze kans en bracht de stand op 5-4 waardoor de spanning weer helemaal terug was in de wedstrijd.

In de vierde periode werd er hard gewerkt door de dames van Hatto Heim. Keepster Suzan Rouwenhorst, die goed samen werkte met de verdediging, kon niet voorkomen dat Swol meerdere malen scoorde. Hatto Heim wist zelf niet meer te scoren waardoor de wedstrijd in 11-4 eindigde in het voordeel van Swol.

Op 17 december vervolgen de dames van Z&PC Hatto Heim de competitie met een thuiswedstrijd tegen DEK Da1. De wedstrijd begint om 19:30 uur in de Marke.