Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 2 knokt zich naar overwinning. – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 28

Heren 2 knokt zich naar overwinning.

Het tweede herenteam van Z&PC Hatto Heim heeft wederom een thuisoverwinning geboekt. In een stevig duel, waarbij de Hattemers niet goed begonnen, knokten zij zich langs tegenstander Steenwijk en stegen naar de derde plek in de competitie.

De eerste periode verliep, in tegenstelling tot de andere drie, rustig. Beide teams wisten weinig kansen te creƫeren, en hielden het achterin netjes en dicht. In de laatste minuut van de periode wist Steenwijk nog te scoren, waardoor er afgesloten werd met 0-1.

Tijdens de tweede periode kwam de wedstrijd los. Hatto Heim kreeg al vrij snel een manmeersituatie, maar wist deze niet te benutten waarna Steenwijk wel scoorde en op 0-2 kwam. De tegenstander maakte er zelfs 0-3 van door een snel uitgespeelde manmeersituatie. Hatto Heim liet het er niet bij zitten en kwam binnen een minuut terug tot 2-3. Wim Mensink scoorde tweemaal, waaronder uit een manmeersituatie. Ondanks dat beide teams nog een manmeersituatie kregen en er een opstootje was tussen twee spelers, wist alleen Steenwijk nog een doelpunt te maken waardoor het halverwege 2-4 stond.

In de derde periode kantelde de wedstrijd. Steenwijk kwam nog wel op 2-5, maar Hatto Heim kreeg de wedstrijd in handen. Het scoorde vervolgens vijf doelpunten op rij. Namens de Hattemers troffen Wim Mensink (2x) en Winfred van Eeken (3x) doel. Het laatste gedeelte van de periode was voor Steenwijk. Het wist op gelijke hoogte te komen door onder andere een manmeersituatie te benutten.

Door de 7-7 stand betekende de vierde periode alles of niets voor beide teams. Steenwijk leek de krachten echter verspeelt te hebben. Hatto Heim maakte goed gebruik van de ruimtes die er kwamen en liep via Wim Mensink en Sjoerd Leiker uit naar 9-7. Dat Hatto Heim in de laatste minuut nog een manmeersituatie te verwerken kreeg, veranderde niets meer aan de stand waardoor de drie punten wederom in Hattem bleven.

De heren van Z&PC Hatto Heim 2 gaan op 10 december op bezoek in Zwolle. Om 18:00 uur speelt het in de Vrolijkheid tegen Swol 1894 6.