Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 2 rolt tegenstander op. – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 20

Heren 2 rolt tegenstander op.

Het tweede herenteam van Z&PC Hatto Heim heeft een grote overwinning geboekt op de Houtrib uit Lelystad. Nadat de eerste periode met een gelijkspel werd afgesloten, liepen de Hattemers in de overige drie periodes over hun tegenstander heen; 16-5.

In de eerste periode kwam Hatto Heim driemaal op voorsprong maar wist de Houtrib ook driemaal langs zij te komen. Beide teams kregen tweemaal een manmeersituatie maar daar waar de Houtrib eenmaal uit deze kansen scoorde, werden beide kansen benut door Hatto Heim. Sjoerd Leiker en Jan Willem Kroeze maakten de doelpunten namens de Hattemers. Hiernaast werd er tweemaal door de Houtrib gescoord en wist Patrick Witteveen het net te vinden voor Hatto Heim wat de tussenstand op 3-3 bracht.

In de tweede periode liep Hatto Heim weg van de Houtrib. In ruim een minuut wist het driemaal te scoren. Sjoerd Leiker en tweemaal Wim Mensink troffen doel. Nadat de Houtrib een manmeersituatie afrondde wisten wederom Wim Mensink en Sjoerd Leiker te scoren. De Houtrib scoordde in het restant van de periode nog eenmaal waardoor het halverwege 8-5 stond.

Tijdens de derde periode trok Hatto Heim de overwinning naar zich toe. Het incasseerde geen tegendoelpunt maar wist zelf wel viermaal te scoren waaronder tweemaal uit een manmeersituatie. Winfred van Eeken, Jord Hutten, Wim Mensink en Sjoerd Leiker scoorden allen eenmaal namens Hatto Heim waardoor het uitliep naar 12-5.

De laatste periode leek in vele opzicht op de derde. Hatto Heim kreeg wederom geen tegendoelpunt maar scoorde zelf weer viermaal. Deze periode werd er eenmaal een manmeersituatie afgerond. Sjoerd Leiker 2x, Edgar Leurink en Jord Hutten maakten de doelpunten.

Volgende week neemt het tweede herenteam van Z&PC Hatto Heim het thuis op tegen Steenwijk 2. De wedstrijd begint om 18:00 uur in de Marke.