Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 1 mist overtuiging. – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 07

Heren 1 mist overtuiging.

Het eerste herenteam van Z&PC Hatto Heim heeft afgelopen zaterdag verloren van Deltasteur uit Kampen. Nadat er ruim op achterstand werd gekomen herpakten de heren zich knap maar werd er toch aan het kortste eind getrokken;5-9.

Na de zepert van afgelopen week was Hatto Heim gebrand om ditmaal wel drie punten te behalen. De eerste periode werd goed begonnen. Al na 13 seconden wist Mark Kroon zich knap vrij te spelen tussen twee verdedigers en te scoren. Deltasteur liet dit niet zomaar gebeuren en maakte al na elf seconden de gelijkmaker. In het vervolg van de periode kreeg Hatto Heim een manmeersituatie maar wist deze niet te benutten. Deltasteur wist nog tweemaal doel te treffen en hierdoor afstand te nemen van Hatto Heim.

In de tweede periode waren de teams aan elkaar gewaagd. Beide teams kregen een manmeersituatie maar verzuimden deze te benutten. Deltasteur wist maar eenmaal te scoren deze periode door onder andere goed keeperswerk van Arjan van de Worp. Dit bracht de stand op 1-4.

In de derde periode wisten beide teams tweemaal te scoren. Deltasteur benutte onder andere een manmeersituatie en namens Hatto Heim verzilverde Mark Kroon een strafworp. Christiaan Fowler maakte het andere doelpunt aan de zijde van Hatto Heim waarmee eindelijk door de hechte defensie van Kampen werd gebroken.

De laatste periode betekende alles of niets voor Hatto Heim. Nadat Deltasteur wederom een manmeersituatie benutte en de voorsprong weer op drie doelpunten zette, brachten Christiaan Fowler en Rik de Graaf Hatto Heim terug tot 5-7. In het restant van de wedstrijd kreeg Deltasteur nog een manmeersituatie die, net als de twee manmeersituaties die Hatto Heim kreeg, niet benut werden. Deltasteur wist nog wel tweemaal te scoren waardoor zij de stand op 5-9 brachten. De strafworp die Hatto Heim in de laatste seconden van de wedstrijd nog toegekend kreeg eindigde via de onderkant van de lat voor de doellijn waardoor de stand 5-9 bleef.

De heren van Z&PC Hatto Heim 1 vervolgen hun competitie op 19 November thuis tegen de Woelwaters uit Harderwijk.