Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 2 wint thuis ruim van ZZZ. – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 31

Heren 2 wint thuis ruim van ZZZ.

Met een dikke overwinning is het tweede heren team van Z&PC Hatto Heim goed uit de herfstvakantie gekomen. In een attractief duel werd ZZZ 1 uit Dronten met 10-3 verslagen.

In het eerste kwart van de wedstrijd kreeg Hatto Heim driemaal een manmeersituatie die in twee van de drie gevallen werd benut. Jan Willem Kroeze maakte beide doelpunten. Ook ZZZ kreeg, net voor het einde van de periode, een manmeersituatie waaruit de 2-1 werd gescoord.

Tijdens het tweede kwart van de wedstrijd liep Hatto Heim verder uit. Het kreeg eenmaal een manmeersituatie die afgerond werd door Jord Hutten met een mooie lobbal. Sjoerd Leiker zette met een afstandschot Hatto Heim op 4-1.

Het derde kwart leek in vele opzichten op het eerste. Hatto Heim kreeg ook in dit kwart driemaal een manmeersituatie. In tegenstelling tot het eerste kwart was het nu Sjoerd Leiker die tweemaal doel trof. ZZZ kreeg, net als in het eerste kwart, aan het einde van de periode een manmeersituatie die wederom afgerond werd. Dit bracht de stand op 6-2.

Het laatste kwart van de wedstrijd bracht de beslissing in het duel. Waar ZZZ eerst snel 6-3 maakte, scoorden namens Hatto Heim Jan Willem Kroeze en Sjoerd Leiker. Hatto Heim verzuimde hierna een manmeersituatie af te ronden, maar benutte wel een toegekende strafworp. Jord Hutten scoorde zijn tweede doelpunt van de avond. In de laatste seconden wist Sjoerd Leiker nog een doelpuntje bij te prikken waardoor de eindstand van 10-3 op het scorebord kwam.