Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames winnen oefenwedstrijd in extra tijd. – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 30

Dames winnen oefenwedstrijd in extra tijd.

De dames van Z&PC Hatto Heim hebben de oefenwedstrijd tegen WZC-De IJssel (SG) 1 winnend afgesloten. In een wedstrijd waar langzaam op gang gekomen werd viel de beslissing pas in de toegevoegde periode; 7-5.

In het eerste kwart van de wedstrijd leek Hatto Heim nog niet helemaal wakker te zijn. Het liep snel tegen een achterstand aan door 2 doelpunten van WZC-De IJssel. Susanne Leurink maakte namens Hatto Heim de aansluitingstreffer. WZC-De IJssel kreeg nog een strafworp toegekend maar mistte deze waardoor de stand 1-2 bleef.

Na een donderpreek van coach Jan Willem Kroeze waren de dames van Hatto Heim in het tweede kwart wel bij de les. Zij kregen welliswaar eenmaal een uitsluiting te verwerken maar leden hier geen schade. Door doelpunten van Annemieke Samsom en Monica Bosman draaiden zij de wedstrijd om in hun voordeel; 3-2.

Tijdens het derde kwart leken beide teams wat in te dutten. Het tempo ging uit de wedstrijd en dat leverde aan beide zijden maar 1 doelpunt op. WZC-De IJssel maakte 3-3 waarna Monica Bosman onverwacht Hatto Heim weer op voorsprong zette met haar tweede doelpunt van de wedstrijd.

Het vierde kwart van de wedstrijd ging op eenzelfde tempo door als het derde kwart. Ondanks dat Hatto Heim tweemaal een manmeersituatie kreeg werd er niet gescoord. WZC-De IJssel wist wel een doelpunt te maken deze periode waardoor de stand 4-4 werd.

Beide teams kwamen overeen om een periode toe te voegen aan de oefenwedstrijd en dit bleek een goede zet voor Hatto Heim. Monica Bosman (2x) en Wousje Schutte (mooie lobbal) scoorden namens Hatto Heim. Dat WZC-De IJssel nog een strafworp kreeg en deze ditmaal wel verzilverde bracht de overwinning niet meer in gevaar.