Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 2 pakt een punt in beladen derby. – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 10

Heren 2 pakt een punt in beladen derby.

Het tweede herenteam van Z&PC Hatto Heim heeft een punt overgehouden aan de derby tegen Octopus 2 uit Wapenveld. Het duel ging de gehele wedstrijd gelijk op, Hatto Heim leek de winst te gaan pakken, maar zag Octopus in de slotseconden op gelijke hoogte komen; 8-8.

In het eerste kwart van de wedstrijd ging het op en neer. Octopus kwam op een 0-2 voorsprong maar Hatto Heim kwam snel terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Sjoerd Leiker. Beide teams kregen een manmeersituatie en beide teams wisten deze te verzilveren. Namens Hatto Heim wist Jord Hutten te scoren.

Tijdens het tweede kwart van de wedstrijd wisselden beide teams het zogeheten stuivertje. Hatto Heim kwam op voorsprong door een doelpunt van Sjoerd Leiker waarna Octopus tweemaal scoorde en de leiding weer overnam. Hatto Heim liet het er niet bij zitten en scoorde vervolgens zelf tweemaal. Sjoerd Leiker en Jord Hutten troffen doel. Octopus wist deze periode nog de stand weer gelijk te trekken.

In het derde kwart van de wedstrijd werd er minder gescoord maar gebeurde er genoeg. Beide teams kregen een manmeersituatie en beide teams kregen een strafworp. Octopus was de enige die hieruit wist te scoren waardoor zij met een voorsprong de laatste periode ingingen.

Het laatste kwart betekende alles of niets voor beide ploegen. Hatto Heim kreeg een manmeersituatie en wist hieruit gelijk te maken. Erik Kosters maakte zijn eerste competitiedoelpunt voor de Hattemers. Toen Sjoerd Leiker net voor het ingaan van de laatste minuut zijn vijfde van de avond maakte leek de wedstrijd gespeeld maar in de slotseconden wist Octopus uit een counteraanval nog gelijk te maken.