Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 1 grijpt tweede seizoenszege. – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 10

Heren 1 grijpt tweede seizoenszege.

De Waterpoloƫrs van Hatto Heim heren 1 hebben afgelopen zaterdag hun tweede overwinning geboekt van het seizoen. ENC Arnhem (SG) werd in de eigen Marke met 6-4 verslagen door goed samenspel.

Het eerste kwart van de wedstrijd leverde meteen al genoeg bekijks op voor de toeschouwers. Hatto Heim kreeg driemaal een manmeersituatie welke tweemaal werd benut. Peter Luchtenberg scoorde uit een mooi uitgespeelde counter en Dries Slijkhuis was alert bij een gekeerd schot. ENC Arnhem scoorde deze periode ook tweemaal door een afstandsschot en een strafworp.

In het tweede kwart liep Hatto Heim weg van de Arnhemse gasten. Beide teams kregen een manmeersituatie maar alleen Hatto Heim wist te scoren. Peter Luchtenberg trof tweemaal doel.

In de periode waar Hatto Heim het de vorige drie wedstrijden moeilijk kreeg verzwakten zij nu niet. Het derde kwart leverde beide teams een manmeersituatie en een doelpunt op. Wederom Peter Luchtenberg scoorde namens Hatto Heim.

In het laatste kwart van de wedstrijd hield Hatto Heim de schade beperkt. Beide teams wisten nog eenmaal te scoren. Peter Luchtenberg tekende voor zijn vijfde van de avond en was hiermee de uitblinker aan Hattemse zijde.