Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto Heim 1 doen lang mee tegen Polar Bears. – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 02

Waterpoloheren Z&PC Hatto Heim 1 doen lang mee tegen Polar Bears.

Hatto Heim 1 speelde in Ede tegen heren 4 van het grote Polar Bears. Tot ruim over de helft van de wedstrijd konden de heren knap weerstand bieden door compact spel. Dankzij onvoldoende wisselspelers gingen zij uiteindelijk toch ten onder; 9-1.

In het eerste kwart van de wedstrijd ging het zoals vantevoren verwacht werd. Polar Bears controleerde maar Hatto Heim hield de ruimtes klein waardoor er weinig weg gegeven werd. Polar Bears wist eenmaal te scoren deze periode uit een manmeersituatie.

In het tweede kwart gingen beide ploegen op dezelfde wijze verder. Polar Bears had moeite met het gegroepeerde spel van de Hattemers en wist alleen doel te treffen uit contra-aanvallen. Hatto Heim zag een doelpunt afgekeurd worden en vergat een manmeersituatie te verzilveren.

In het derde kwart kwam Hatto Heim terug in de wedstrijd door een doelpunt van de teruggekeerde Oskar Verholt. Door de 3-1 stand zat er meer in voor de Hattemers. Zij drongen de tegenstander meer terug en kregen manmeersituaties. Deze wisten zij echter niet te benutten en daardoor kregen zij het lastig in de snelle contra-aanvallen van Polar Bears. De conditie begon mee te spelen en omdat Hatto Heim geen wisselspelers had werd het steeds moeilijker om de organisatie te behouden in de verdediging. Polar Bears liep uit door tweemaal te scoren deze periode.

In het 4e en laatste kwart van de wedstrijd probeerde Hatto Heim nog eenmaal vol gas te geven. Kansjes werden gecreƫerd maar niet benut. Omdat Polar Bears genoeg wisselspelers had bleven zij fit en waren zij de betere ploeg. Polar Bears liep uit naar uiteindelijk 9-1 door de grotere ruimtes die vielen aan het einde van de wedstrijd.