Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto Heim 1 strijdend ten onder. – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 25

Z&PC Hatto Heim 1 strijdend ten onder.

Afgelopen zaterdag heeft Hatto Heim 1 zijn 3e competitieduel verloren. Ondanks dat het lang spannend bleef en de heren hard werkten, gingen de punten toch mee naar Zwolle.

In het eerste kwart van de wedstrijd ging het gelijk op. Swol trof als eerste doel maar Peter Luchtenberg maakte in dezelfde minuut nog de gelijkmaker. Hatto Heim kreeg eenmaal een man meer door een uitsluiting aan de kant van Swol maar wist deze kans niet te verzilveren.
In het tweede kwart bleef het wedstrijdbeeld hetzelfde. Beide teams kregen een man meer maar wisten deze allebei niet af te ronden. Swol kwam wederom voor en Hatto Heim maakte gelijk. Dit maal in de persoon van Christiaan Fowler.
In het derde kwart kreeg Hatto Heim het lastiger ondanks dat het op voorsprong kwam door het tweede doelpunt van Peter Luchtenberg. Swol speelde compact en Hatto Heim had hier geen antwoord op. Swol maakte gelijk en kwam zelfs weer op voorsprong met nog iets meer dan een halve minuut op de klok. In de laatste seconden van het derde kwart kreeg Swol nog een uitsluiting waardoor Hatto Heim met een man meer in het veld lag maar deze kans werd niet benut. Wat echter wel gebeurde is dat er een uitsluiting met vervanging gegeven werd. Hatto Heim moest in de laatste periode door met een man minder, omdat zij geen wissels hadden. Met een defensieve tactiek (de bus parkeren en counteren) wisten zij de schade te beperken en zelfs nog doel te treffen. Peter Luchtenberg tekende voor zijn derde doelpunt van de avond. Nadat het eindsignaal had geklonken was de eindstand 4-8 in het voordeel van Swol.

Volgende week gaat Hatto Heim op bezoek bij het grote Polar Bears uit Ede.

Periodestanden: 1-1, 1-1, 1-2, 1-4.
Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 3x, Christiaan Fowler 1x.