Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto Heim 1 verspelen zege in slotfase – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 17

Waterpoloheren Z&PC Hatto Heim 1 verspelen zege in slotfase

Z&PC Hatto Heim pakte dit weekend een punt tegen het Almelose De Veene. Lange tijd leek zich een overwinning aan te dienen, maar in de laatste minuten van de vierde periode ging het faliekant mis en kwam de Veene zelfs langszij. Kevin Mulder schoot in de laatste seconde in een alles of niets poging nog de 8-8 op het scorebord.

De Hattemse formatie opende de score met een doeltreffend schot van Kevin Mulder. Na een doelpunt van de gasten rondde het team onder leiding van Jan Willem Kroeze nog een man-meer situatie af.

In de tweede periode sloeg Hatto-Heim het gaatje naar twee doelpunten verschil. Peter Luchtenberg zorgde met een counterdoelpunt voor de 3-1. De Almelose opponent liet zich niet afschrikken en bood goed partij aan de Hattemers. Ze kwamen terug tot 3-3, maar in de laatste seconde van de tweede periode zette Peter Luchtenberg met een backhand de 4-3 op het scorebord.

De derde periode toonde Hatto Heim karakter. Nadat De Veene terugkwam tot 5-5 rechtte Hatto Heim de rug. Mark Kroon scoorde en Peter van Grootheest maakte de 7-5 uit een subliem uitgespeelde counteraanval.

De vierde periode was een kwestie van de voorsprong niet meer uit handen geven. Hatto Heim kreeg al vrij snel de mogelijkheid om de 8-5 binnen te schieten, maar de ploeg verprutste een man-meer situatie. Hierna stapelden fouten zich op wat resulteerde in drie man-minder situaties. Het was dat de Almelose ploeg er slechts ééntje benutte en Hatto-Heim hierdoor nog aan de goede kant van de score stond. Met nog anderhalve minuut te spelen ging de ploeg van Kroeze alsnog het schip in. Een halve minuut voor tijd maakte De Veene gelijk en drie seconden voor tijd kwamen zij voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong.

Met nog twee seconden te gaan had Hatto Heim nog één doelpoging door middel van een schot van eigen helft. Kevin Mulder werd aangespeeld en schoot met een strak schot richting het Almelso doel. Vlak voor de doelman stuitte de bal nog meermaals verraderlijk op wat de doelman van De Veene uiteindelijk te machtig werd.

Periodestanden: 2-1, 2-2, 3-2, 1-3.
Doelpuntenmakers: Kevin Mulder 3x, Peter Luchtenberg 3x, Mark Kroon 1x en Peter van Grootheest 1x.

Fotograaf Marcel Senz was aanwezig bij de wedstrijd een maakte de volgende foto’s.