Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto Heim tweemaal genomineerd voor sportverkiezing 2015 – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 13

Z&PC Hatto Heim tweemaal genomineerd voor sportverkiezing 2015

Z&PC Hatto-Heim is tweemaal genomineerd voor de Hattemse sportverkiezing 2015. Jan-Willem Kroeze is genomineerd in de categorie vrijwilliger van het jaar en de waterpolodames maken kans op de prijs ‘sportteam van het jaar’. Deze sportverkiezing is op zaterdag 23 januari en start om 18:00uur.

Stemming
Er is een jury en er wordt een stemming via de website van de sportkoepel Hattem gehouden. De jury bestaat uit Harry van den Brink, Rein Hogeboom, Jean Siemeling, Wilfred Willemsen en Ed Zandhuis (vz). Elk jurylid mag per categorie 3, 2 en 1 punten geven aan een genomineerde.

Iedereen mag via de site één stem per categorie uitbrengen. De genomineerde met de meeste stemmen, die via de site op een genomineerde per categorie worden uitgebracht, krijgt 6 punten, nummer twee 4 punten en nummer drie krijgt 2 punten. Stemmen kan tot 16 januari op de website www.sportkoepelhattem.nl

Vervolgens worden de punten van de jury en de site bij elkaar opgeteld en wordt/worden uiteindelijk de winnaar(s) bekend.

nominaties sportverkiezing 2015

Informatie over de genomineerden
Waterpoloteam Dames 1: Seizoen 2014-2015 werd vol nieuwe energie en goede moed aangegrepen om revanche te nemen op een slecht eerste seizoen, waarbij de dames voor het eerst samen speelden. Er werd volop samen getraind, samen gespeeld en ook buiten het zwembad werd er samen opgetrokken. Het team ontwikkelde zich snel en groeide uit tot een team dat in de bovenste regionen van de competitie meedeed. Op 14 maart 2015 werden ze, al voor het einde van de competitie, kampioen in de 3e klasse district! Een grote prestatie voor een team dat pas twee seizoenen samen was, met speelsters die vooraf nog nooit een waterpolobal in hun handen hadden gehad.

Jan Willem Kroeze: Jan Willem is al ruim 22 jaar, vanaf zijn 16e , als vrijwilliger actief bij de Z&PC Hatto Heim! Hij heeft diverse functies binnen de zwemvereniging vervuld, o.a. in de commissies waterpolo, sponsoring en als algemeen bestuurslid. Verder organiseert hij diverse toernooien en is/was hij trainer van de heren, dames en jeugd. Is ook zeer nauw betrokken geweest bij de “verhuizing” van Z&PC Hatto Heim van het oude zwembad naar de Marke. Zijn huidige actieve waterpolocarrière vervult hij, na jaren speler van Heren 1 geweest te zijn, nu in Heren 2.