Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames verliezen eerste wedstrijd van 2016 – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 10

Waterpolodames verliezen eerste wedstrijd van 2016

HATTEM – Zaterdag speelden de waterpolodames de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Deze wedstrijd speelden zij tegen Aquapoldro 2 in Apeldoorn. De Hattemse dames verloren deze wedstrijd met 10-2.

In de eerste periode ging het al snel mis. De opbouw van Hatto Heim ging niet zoals het moest en de bal kwam niet vaak bij het doel van de tegenstander. Aquapoldro daarentegen wist vaak door te breken en scoorde dan ook 3 keer. In de tweede periode ging de opbouw van de dames beter. Ditt wierp zijn vruchten af, want Femke Bijlsma schoot een mooie bal in het doel. Helaas scoorde ook de tegenstander. Na twee periodes stond het 6-1.

De derde periode begon chaotisch. Z&PC Hatto Heim begon met een man-minder situatie en met een strafworp tegen. De dames van Aquapoldro wisten hiervan te profiteren, maar ook Hatto Heim brak nog een keer door. Hilde Poeder zorgde ervoor dat de één op het scorebord veranderde in een twee. Dit was dan ook gelijk het laatste doelpunt van de waterpolodames. De tegenstander scoorde nog driemaal, maar door het goede keepwerk van Janna Uyt de Boogaardt liepen ze niet verder uit. De wedstrijd eindigde in 10-2.

Doelpuntmakers: Femke Bijlsma, Hilde Poeder