Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z&PC Hatto Heim 2 verliezen nipt van Nunspeet – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 13

Waterpoloërs Z&PC Hatto Heim 2 verliezen nipt van Nunspeet

HATTEM – Het tweede herenteam verloor dit weekend met 4-5 van Nunspeet 4. De Hattemers kwamen in de laatste periode nog terug tot 4-5, maar punten bleven uit.

In de eerste periode kwam Nunspeet snel op voorsprong. Deze voorsprong werd nog in dezelfde periode verdubbeld tot 0-2. In de tweede periode kwamen de bezoekers zelfs op 0-3, maar door twee doelpunten van Jan-Willem Kroeze werd de achterstand teruggebracht naar één doelpunt verschil. Het laatste woord voordat er van speelhelft werd gewisseld was toch aan Nunspeet. Zij zorgden halverwege de wedstrijd voor een 2-4 tussenstand.

In de derde periode schoot Nunspeet de 2-5 op het bord. Deze voorsprong van drie doelpunten bleef maar liefst vijf seconden op het bord staan, want Hatto Heim schoot snel de 3-5 tegen de touwen. In de slotperiode maakte Hatto Heim snel de aansluitingstreffer. Met nog ruim vier minuten te spelen was er nog van alles mogelijk. Nunspeet hield daarentegen stand en nam de punten mee naar huis.

Periodestanden: 0-2, 2-2, 1-1, 1-0.

Volgende week komt Z&PC Hatto Heim 2 in actie in Zwolle. Het zesde team van Swol1894 is dan de tegenstander.