Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC Hatto Heim verliezen nipt – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 29

Waterpolodames Z&PC Hatto Heim verliezen nipt

HATTEM – Zaterdag 28 november speelden de waterpolodames een competitiewedstrijd tegen Aquapoldro 2 uit Apeldoorn. De wedstrijd werd gespeeld in zwembad De Marke in Hattem. De thuisploeg speelde goed en de wedstrijd was dan ook erg spannend. Helaas verloor Hatto Heim met 4-5 van Apeldoorn.

De dames gingen goed van start. Susanne Leurink zorgde als snel voor een voorsprong en die wist Hattem de eerste periode vast te houden. Er werd goed verdedigd en de tegenstander kreeg geen kans om te scoren. In de tweede periode kwam aan de voorsprong helaas een einde. De dames van Aquapoldro kwamen snel voorbij. Aan het einde van de eerste twee periodes stond het 1-3 voor Aquapoldro.

De Hattemse dames gaven het niet op en knokten terug. Susanne Leurink en Aline Bredewoud scoorden in dit partje. Weer werd er door Hatto Heim goed verdedigd en werd het moeilijk de dames uit Apeldoorn moeilijk gemaakt. Toch wisten ook zij te scoren en stond het na drie periodes 3-5. Nu was het voor Hatto Heim alles of niets. De dames lieten zien dat ze een sterk team waren en speelden goed samen. Dit resulteerde in een doelpunt van Femke Bijlsma. Aquapoldro kreeg geen kans meer om te scoren en dus eindigde deze wedstrijd in 4-5.

Periodestanden: 1-0, 0-3, 2-2, 1-0.
Doelpuntmakers: Susanne Leurink (2x), Aline Bredewoud, Femke Bijlsma (beiden 1x)