Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z&PC Hatto Heim 1 doen zichzelf tekort – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 29

Waterpoloërs Z&PC Hatto Heim 1 doen zichzelf tekort

HATTEM – De waterpoloërs van Z&PC Hatto Heim verloren dit weekend met 6-7 van directe concurrent ZPV de Grunte uit Hardenberg. In het eigen Zwembad de Marke brak inefficiëntie de ploeg van Jan-Willem Kroeze op. Door de nederlaag zakt Hatto Heim 1 naar de vijfde plek in het klassement.

In de eerste periode was het stuivertje wisselen. De eerste aanval van de bezoekers werd omgezet tot een doelpunt, maar Hatto-Heim bleef continu in het spoor van de De Grunte. Na de eerste periode stond het dan ook 3-3.

In de tweede periode kwam Hatto Heim voor het eerst op voorsprong. Rutger-Jan Rienmeijer werkte de bal met een backhand tegen de touwen. De Grunte herpakte zich en scoorde tweemaal achter elkaar. Hierna scoorden beide ploegen nog eenmaal wat resulteerde in een minimale voorsprong van 5-6 voor de Hardenbergers.

In de derde periode vielen er weinig doelpunten in zwembad de Marke. De Grunte kwam tot scoren, maar de ploeg van Jan-Willem Kroeze trof geen doel. Bij veel schoten ontbrak het aan venijn of precisie.

Met nog één periode te spelen was er met 5-7 op het scorebord nog van alles mogelijk in Hattem. Kevin Mulder rondde de eerste aanval af en een aantal mooie slotminuten leken zich aan te dienen. Spannend bleef het wel, maar de verwachte Hattemse doelpunten bleven uit.

Periodestanden: 3-3, 2-3,0-1,1-0.
Doelpuntenmakers: Rutger-Jan Rienmeijer 2x, Peter Luchtenberg 2x, Peter van Grootheest 1x en Kevin Mulder 1x