Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 1 onderuit bij koploper – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 22

Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 1 onderuit bij koploper

HATTEM – Het eerste herenteam van Z&PC Hatto-Heim verloor dit weekend in Vriezenveen. Tegen koploper VZ&PC werd met 14-5 verloren. ‘‘In het begin gaat het te makkelijk. Als wij wat gelukkiger waren geweest in de afronding en wij brachten de eerste drie periodes de strijdlust op die wij in de vierde periode leverden dan weet ik het zo nog niet,’’ waren de samenvattende woorden van coach Jan-Willem Kroeze.

In de eerste periode kwam de thuisploeg vrij snel op een 3-0 voorsprong. Een doelpunt van Peter Luchtenberg verkleinde de score, maar het verschil in deze periode bleef drie. Een uiterst zuur boogballetje viel in de laatste seconde binnen.

In de daaropvolgende periode verkleinde Peter Luchtenberg het verschil weer tot twee doelpunten. Hierna wakkerde de aanvalsgolf van VZ&PC weer aan. Driemaal op rij schoten zij de bal binnen. Een mentale klap voor de ploeg van Kroeze.

De derde periode was de thuisploeg wederom efficiënt met de kansen. De gelouterde mannen van VZ&PC waren net wat handiger en slimmer dan de jonge honden van Hatto-Heim. Doelman Arjan van de Worp kon deze periode driemaal de bal uit het net halen. Met nog één periode te spelen was de stand opgeschroefd tot 10-2.

In de slotperiode speelde Hatto-Heim de schroom van zich af en dat resulteerde in doelpunten. De ploeg van Kroeze kwam driemaal tot scoren, maar met wat meer geluk kon dat deze periode wel het dubbele zijn. Rutger-Jan Riemeijer bracht met een mooie actie op de midvoorpositie de score op 10-3 en hierna bleef het stuivertje wisselen met VZ&PC. Een benutte strafworp en een afgeronde overtalsituatie bracht de score op 12-5. Het slotakkoord was voor de gastheren. Met twee doelpunten brachten zij de 14-5 einduitslag op het score bord.

Periodestanden: 4-1, 3-1, 3-0, 4-3.
Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 3x, Rutger-Jan Rienmeijer 1x en Peter van Grootheest 1x.

Zaterdag 28 november speelt Z&PC Hatto-Heim 1 haar volgende wedstrijd. Deze wedstrijd tegen De Grunte vindt om18:45uur plaats in zwembad de Marke.

Bekijk hier de doelpunten van Z&PC Hatto Heim tegen VZ&PC:

VZ&PC 3 – Z&PC Hatto Heim 1

Een benutte man-meer-situatie, een intikker of een afstandsschot? De vijf doelpunten van Heren 1 dit weekend kwamen als volgt tot stand.

Posted by Z & PC Hatto Heim on Sunday, November 22, 2015